Liity jäseneksi

Voit tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi
Suomen Dystonia-yhdistykseen
olet sitten diagnoosin saanut,
omainen, läheinen tai kannattajajäsen

Jäsenenä saat aluksi tietopaketin, jossa kerrotaan dystoniasta. Jäsenetuihin kuuluu neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Jäsentiedote. 

Suomen Dystonia-yhdistyksen kattojärjestönä toimiva Liikehäiriösairauksien liitto tarjoaa sairastuneille tiedotusta, neuvontaa, koulutusta, kuntoutuskursseja sekä lomatoimintaa. Yhdistyksen jäsenenä saat myös neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Hermolla -lehden.

Halutessasi voit osallistua paikallisen vertaistukiryhmän, yhdistyksen tai Liikehäiriösairauksien liiton järjestämiin tilaisuuksiin – tai lähteä aktiivisesti itse mukaan paikallistoimintaan. Vapaaehtoisella järjestötoiminnalla on paljon annettavaa niin sairastuneille kuin kannatusjäsenillekin.

Miten jäseneksi?

Suomen Dystonia-yhdistyksen kattojärjestöllä Liikehäiriösairauksien liitolla on sähköinen jäsenhakemus, jonka välityksellä voit myös liittyä Suomen Dystonia-yhdistys ry:n jäseneksi.

Muistathan valita lomakkeen Jäsentiedot-osiossa olevaan ”Haluan liittyä seuraavaan yhdistykseen” -kohtaan ”Suomen Dystonia-yhdistys ry”

Osoitteenmuutokset

Muutoksista yhteystiedoissa voi ilmoittaa Liikehäiriösairauksien liiton jäsenkoordinaattori Kirsi Tuoviselle puh. 02 274 0431 tai 050 560 1317 tai sähköpostitse kirsi.tuovinen@liikehairio.fi

Suomen Dystonia-yhdistys ry tietosuojaseloste