MyDystonia

MyDystonia on sähköinen dystoniapäiväkirja, jota voivat käyttää kaikki, joita dystonia koskettaa, joko potilaana tai omaisena. Päiväkirjaohjelman avulla voit kirjata päivittäin tai halutessasi harvemmin dystonian oireiden voimakkuutta. Voit myös kirjata muistiin millainen oli mieliala, miten nukuit, harrastitko liikuntaa, käytitkö lääkkeitä jne. Päiväkirjan tavoitteena on parantaa dystoniaa sairastavien elämänlaatua. 

Päiväkirjasta voit seurata oireitasi

MyDystonia-ohjelma on Dystonia Europe-järjestön (http://dystonia-europe.org) kehittämä ja ylläpitämä. Suomen Dystonia-yhdistys on Dystonia Europen jäsen. MyDystonia-ohjelmaan syötetyt tiedot dystoniasi kulusta näkyvät vain sinulle itsellesi. Tutkimuskäyttöön luovutettavia tietoja ei voida yhdistää yksittäiseen käyttäjään. 

Näin otat ohjelman käyttöön

MyDystonia-ohjelman voi ottaa käyttöön lataamalla MyDystonia-niminen iOS- tai Android-sovellus
AppStoresta tai GooglePlaysta. Ohjelma toimii tällä hetkellä vain englanniksi, myös ruotsin ja
suomenkieliset käännökset ovat tulossa. Sovellus on ilmainen hankkia ja käyttää.

Yhteyshenkilö

Suomessa MyDystonia-yhteyshenkilönä toimii Tiina Pellinen. Jos tarvitset apua ohjelman käyttöönotossa tai käytössä, tai jos sinulla on kehitysehdotuksia, ota yhteyttä puhelimitse: 045 214 4542. Jos numerosta ei vastata, sinulle soitetaan takaisin. Palautetta pitäisi myöhemmin pystyä antamaan myös suoraan sovelluksen kautta.